Motorrijbewijspoint Amsterdam motor rijvaardigheid

Opfriscursus en rijvaardigheidstraining!

De opfriscursus en motor rijvaardigheidstraining van Motorrijbewijspoint Amsterdam is bestemd voor diegene die al een hele tijd niet meer hebben gereden op de motor en niet meer zo zeker zijn met de voertuigbeheersing en met het rijden met de motor in het verkeer.

Opfriscursus motorrijles

Motorrijbewijspoint Amsterdam is gespecialiseerd in het geven van een opfriscursus waardoor je in 1 of 2 blokken van 3,5 uur weer vertrouwd bent met de motor en weer veilig kunt gaan motorrijden. Je kunt de lessen naar eigen voorkeur en wens volgen op je eigen motor of op een lesmotor. Onze kwalitatieve rijinstructeurs leren je op een afgesloten oefenterrein snel en deskundig wegwijs met alle motor- en kijktechnieken, kunnen je alles demonstreren en trainen je met de volgmotor alle vaardigheden zodat je de motor weer snel beheerst en onder controle hebt.

Motorrijbewijspoint Amsterdam motorrijvaardigheid

Motor rijvaardigheidstraining

De kandidaten met een motorrijbewijs die hun lat hoger willen leggen kunnen een unieke gevorderde rijvaardigheidstraining volgen, deze duurt 1 dag, is ingedeeld in 2 blokken van 3,5 uur en wordt gegeven door zeer ervaren motorrijinstructeurs.

Je start de dag met aangepaste oefeningen waaronder langzame en snelle oefeningen, remoefeningen en vooral de veel geoefende oefening de bloem waarin alle technieken die je nodig hebt om de motor volledig te beheersen aan bod zullen komen. Het betreft de perfecte motor bediening, de goede en juiste stuur- en kijkgedrag en een heel goede balans op de motor. De mogelijkheid bestaat om daarna in het Limburgse heuvellandschap gebruik te maken van de 1.000 bochten route waarbij je na het volgen van deze cursus het beste uit jezelf en de motor haalt en nog lang zult nagenieten van het motorrijden in het mooiste stukje van Nederland!

Je kunt wekelijks van deze opfriscursus gebruik maken, de rijvaardigheidstraining is op afspraak en kan in groepsverband met meerdere personen worden aangevraagd en kan er nog een extra korting worden aangeboden.

Je kan de rijvaardigheidstraining volgen op een lesmotor of naar wens op je eigen motor.

De kosten

De kosten van de complete lesdag van 2 keer 3,5 uur opfriscursus en/of rijvaardigheidstraining bedragen in totaal € 369,00 en is inclusief lunch in de middag. Wil je 1 blok van 3,5 uur nemen dan bedragen de kosten € 199,00 en deze is exclusief lunch.